"Štýl je jediný luxus, ktorý si môže dovoliť každý bez toho, koľko má peňazí. Je to vec, ktorá sa s nami narodila alebo sa ju môžeme naučiť - no len v prípade, ak dotyčný človek disponuje potrebnou inteligenciou..."
(GIORGIO ARMANI)

piatok 2. marca 2012

Všetko najlepšie tv JOJ

Určite ste už aj vy zaregistrovali upútavku na oslavu 10.výročia najsledovanejšej televízie na Slovensku. Čo sa mňa týka, je to moja najobľúbenejšia slovenská televízia. To, že sú najčastejšie lídrami v prime time si naozaj zaslúžia. Veď to boli práve oni, kto odštartoval denný seriaál a natáčanie iných veľmi úspešných seriálových či iných projektov. Práve táto inovatívnosť sa mi na nich páči a dúfam, že v takomto prítupe budú aj pokračovať. Pretože prve takto má vyzerať moderná televízia 21. storočia. Napríklad taká Panelák je skvelou voľbou na každý večer, aby ste mohli zrelaxovať po náročnom dni. A seriály ako Keby bolo keby, Odsúdené, Nevinní a iné vás nenechajú zaspať, aj napriek únave. Aj prvá súťaž Dievča za milión, pochádzala práve z ich tvorby. A nepoznám človeka, ktorý by si nepozrel a nezasmial sa na Farmár hľadá ženu a Mariánovi a nezabudnuteľnej Martinke z Turca a jej rodine a samozrejme aj iných realityshows. Samozrejme za to stáli nielen ich vlastné projekty, ale aj úžasné svetové seriály ako Prison Break, FlashForward, Californication a mnohé ďalšie. Keď už nič iné, určite stojí za to pozrieť si, ako sa to všetko za 10 rokov zmenilo. A mimochodom spomínate si, že to všetko pôvodne začalo televíziou Global?
Stačí kliknúť a uvidíte, ako to všetko pred desiatimi rokmi začalo: http://topstar.noviny.sk/film-a-televizia/01-03-2012/10-vyrocie-26-minut-o-tom-ako-sme-zacinali-.html




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára