"Štýl je jediný luxus, ktorý si môže dovoliť každý bez toho, koľko má peňazí. Je to vec, ktorá sa s nami narodila alebo sa ju môžeme naučiť - no len v prípade, ak dotyčný človek disponuje potrebnou inteligenciou..."
(GIORGIO ARMANI)

streda 28. marca 2012

Deň učiteľov

Všetkým učiteľom prajem len to najlpšie k ich sviatku, aby to vydržali so študentmi a hlavne, aby mali šťastie len na tých najlepších.
Väčšinou sa na tento deň zabúda a študenti rýchlo vybehujú cez prestávku niečo kúpiť. Určite si na niečo takéto spomínate. Prípadne ste sa na to ako trieda vykašlali - veď načo kupovať niečo ropuche, ktorá len strpčuje život, nie? No nie vždy je to tak. Napríklad my sme mali na gymnáziu úžasného triedneho profesora, ktorý bol (možno aj vďaka svojmu mladému veku? za každú srandu. A tak sme mu na podobné sviatky a príležitosti kupovali nejakú fľašu alkohol, vtipné tričká, alebo podobné netypiské darčeky pre vyučujúceho. Napríklad raz sme mu na deň učiteľov kúpili okrem bonboniéry a ďalšej "prkotinky", ktorá ho vystihovala, tričko, na ktorom bol čert. Vlastne niekoľko obrázkov čertov. A to nie hocijakých. Zobrazovali totiž niekoľko polohy pri milovaní. On ako vždy, keď dostal podobný darček, hneď ho vyskúšal. A po zvyšok dňa sa v ňom premával po chodbe školy. Niekedy by som rada vedela, či nedostal aj nejakú ponuku motív na jeho novom tričku aj zrealizovať... :D

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára