"Štýl je jediný luxus, ktorý si môže dovoliť každý bez toho, koľko má peňazí. Je to vec, ktorá sa s nami narodila alebo sa ju môžeme naučiť - no len v prípade, ak dotyčný človek disponuje potrebnou inteligenciou..."
(GIORGIO ARMANI)

utorok 4. septembra 2012

Garnier PureActive

Používala som už veľa pleťových vôd. Vlastne si ani nespomínam na všetky značky a druhy, ktoré som už vyskúšala. A práve pleťová voda, resp. čistiace tonikum, Garnier Pure Active sa mi páči najviac. Neprekoná ho ani Bioderma, ani jeho slabšia forma od Garnier, Garnier Pure. Z radu Garnier Pure som mala asi všetky produkty, no myslím, že Garnier PureActive je účinnejší. Napríklad Roll-on je naozaj výborná vec alebo aj Exfo-Brusher, ktorý skvele vyčistí pleť.
Čo sa týka tej pleťovej vody, pokiaľ máte citlivejšiu a suchú pleť, tak si myslím, že by bola predsa len lepšia tá Garnier Pure, ale Garnier pre citlivú pleť. Avšak, keď sa vaša pleť leskne, alebo oplýva menšími nedokonalosťami v podobe občasných zapálení pórov, tak tento rad je jednoznačne jednotka. Neviem, ako dlho ž túto pleťovú vodu používam (myslím, že od jej začiatku), no stále sa presviedčam v tom, že zatiaľ nemá konkurenciu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára