"Štýl je jediný luxus, ktorý si môže dovoliť každý bez toho, koľko má peňazí. Je to vec, ktorá sa s nami narodila alebo sa ju môžeme naučiť - no len v prípade, ak dotyčný človek disponuje potrebnou inteligenciou..."
(GIORGIO ARMANI)

utorok 5. júna 2012

Kozmetické tampóny

Tiež neznášate ten pocit, keď sa vám pri odličovaní, alebo používaní pleťovej vody na tvár lepia chuchvalce prachu?! Ja to priam nenávidím a preto potrebujem dokonalé kozmetické tampóny, ktoré si udržia formu, nerozpadávajú sa, ľahko sa používajú, skrátka, aby som k nim nemala žiadna výhrady. A preto v žiadnom prípade na tieto účely nepoužívam vatu. V tejto kategórii sú mojím favoritom kozmetické tampóny Ebelin. Táto značka je síce značkou drogérie Dm (podľa mňa s prehľadom najlepšou drogériou na Slovensku), čo znamená, že v iných drogériách ich nesdostanete, ale pokiaľ sa vo vašom meste táto drogéria nenachádza, oplatí sa spraviť si zásoby. :-)
Ebelin Wattepads sú pevné, skvele nasávajú pleťovú vodu a nanášajú ju na pleť, pri odličovaní nestrácajú tvar, z jednej strany sú akoby poprešívané, z druhej jemnejšie a hlavne - žiadne chuchvalce vaty na tvári či v očiach! No a samozrejme ich nájdete v rôznych veľkostiach a baleniach.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára