"Štýl je jediný luxus, ktorý si môže dovoliť každý bez toho, koľko má peňazí. Je to vec, ktorá sa s nami narodila alebo sa ju môžeme naučiť - no len v prípade, ak dotyčný človek disponuje potrebnou inteligenciou..."
(GIORGIO ARMANI)

streda 20. júna 2012

Ilona Staller

Väčšina, ktorí ju poznajú, ju poznajú ako ženu, ktorá v parlamentných laviciach ukazovala nahé prsia. Ale to nie je jej celý život, resp. nie je to všetko, čo by ste o nej mali vedieť.
Ako 34-ročná kandidovala do Radikálnej strany. Po tom, ako po voľbách získala druhý najvyšší počet hlasov v strane, podala niekoľko pikantných návrhov. Ani jeden však nebol prijatý.
Asi najšokujúcejším a najobetavejším bol jej návrh pred vojnou v Perzskom zálive. Vtedy ponúkla Saddámovi Husajnovi svoje telo na sex výmenou za zahraničných zajatcov. Potom ešte dodala, že by to s ním robila so zatvorenými očami a zapchaným nosom. Túto ponuku mu zopakovala aj v roku 2002. Vtedy sa chcela obetovať kvôli medzinárodným inšpektorom, ktorí v Iraku preverovali prítomnosť zbraní hromadného ničenia. No a do tretice všetko dobré. Ako 55-ročná ponúkla sex Usámovi bin Ládinovi, a to za ukončenie jeho tyranie. Sama povedala, že jej prsia vždy pomáhali ľuďom, zatiaľ čo on má na svedomí tisícky obetí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára