"Štýl je jediný luxus, ktorý si môže dovoliť každý bez toho, koľko má peňazí. Je to vec, ktorá sa s nami narodila alebo sa ju môžeme naučiť - no len v prípade, ak dotyčný človek disponuje potrebnou inteligenciou..."
(GIORGIO ARMANI)

štvrtok 5. júla 2012

Diéta na dobierku

Nikdy som diétam neverila a ani nebudem. Každý kto nejakú drastickú diétu drží, čaká, kým sa skončí a potom sa vráti k predošlému štýlu života, z ktorého chcel uniknúť. Je nemožné, resp. možné ale ešte škodlivejšie ako chodenie do fastfoodov a fajčenie a vozenie sa len dopravnými prostriedkami, držať priam hladovku a obmedzovať sa na každom kroku rátaním kalórií a odmietať všetko, čo obsahuje čo i len malé množstvo tuku. Takže, sa budem radšej žiť zdravým životným štýlom bez diéty a iného obmedzovania. Predsa len, pre tých, ktorí majú iní názor, som sa prednedávnom dozvedela o tej najlepšej alternatíve v tejto oblasti.

Ide o balíčkovú eDiétu. Funguje tak, že vám kuriér donesie každý deň päť jedál: raňajky, desiatu, obed, olovrant a večeru. Mňa osobne tento spôsob chudnutia veľmi zaujal (aj keď s ním nezačnem, znie to zaujímavo), pretože je vhodný najmä pre ľudí, ktorí nemajú čas na každodennú prípravu všetkých týchto piatich jedál. A takto stačí, ak ich preberú od kuriéra, zjedia v správny čas a nezabudnú ani na dostatočné množstvo tekutín. Všetky informácie nájdete na stránke www.edieta.sk , kde si takisto môžete vypočítať čas, za ktorý s touto diétou dosiahnete požadovanú cieľovú hmotnosť.
Takže držím palce a pokiaľ sa ju rozhodnete vyskúšať, budem rada, ak napíšete ako sa vám darí. :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára